Labdarúgás

2024.02.29. 14:43

Nem szereztek pontot az U19-esek - négy Haladás Viktória-futballista is szerepelt a portugáliai viadalon

Mindhárom mérkőzést elveszítette a portugáliai labdarúgó-tornán a női U19-es válogatott, amely így az utolsó helyen zárta a viadalt.

Pum András

Németh Adél volt a válogatott csapatkapitánya

Forrás: MLSZ

Portugáliában rendezték a hagyományos Algarve Kupát, melyen négy női U19-es válogatott, Portugália, Lengyelország, Magyarország és Ausztria vett részt. Szarvas Alexandra szövetségi edző csapata először Lengyelország ellen lépett pályára és 3-0-ra kikapott. Mind a négy Haladás Viktória játékos szerepelt a meccsen, Németh Adél és Pintér Tekla kezdőként 63 percet, Novák Luca 37 percet játszott, Csejtei Emília a 63. percben állt be. A második meccsen Ausztriától szintén 3-0-ra kaptak ki a magyarok, Németh végig a pályán volt, Pintér kezdőként 63,  Novák 80 percet játszott, míg Csejtei csereként 63 percet futballozott. Az utolsó meccsen a házigazda Portugália 2-1-re nyert a magyarok ellen, Németh kezdőként egy félidőt játszott, Csejtei a 80. percben állt be. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában