Labdarúgás

2024.03.05. 11:04

Hétszer villant a piros lap - színes meccsek nyitották a tavaszi szezont

Az elmúlt hétvégén a 16. játéknap mérkőzéseivel elrajtol a 2023/2024-es vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonja - rögtön a tavaszi nyitófordulóban hét piros lapot osztottak ki a játékvezetők.

Tóth Gábor

Illusztráció!

Vagy a futballisták pörögték túl magukat visszatérve a hosszúra nyúlt téli szünetről, vagy a játékvezetők "feszültek" rá túlságosan a tavasz első meccsére - de a hét kiállítás azért soknak tűnik. A Kőszeg-Kemenesmagasi (7-1) derbin egyszer villant a piros lap, a Lukácsháza-Gérce (2-4) rangadó két kiállítást hozott - sőt utóbbi találkozót még hat sárga is színesítette. A jegyzőkönyv alapján a Szeleste-Gencsapáti (1-1) csata is meglehetősen parázsra sikeredett: egy kiállítás, és nyolc (!) sárga lap próbálta helyes mederbe terelni a meccset. Míg a Körmend-Rum (4-2), a Szentpéterfa-Gyöngyöshermán (1-1) és a Ják-Bajánsenye (1-2) bajnoki lezajlott "sima" egy-egy piros lappal.

Ha így folytatódik a tavasz, bizony néhány csapatnál hamarosan létszámgondok lesznek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában