Szavazás

2024.03.20. 16:22

Keressük az ország kedvenc tesitanárait!

A Magyar Diáksport Szövetség szavazást indít, hogy kiderüljön, országszerte kik a legnépszerűbb testnevelőtanárok. A szavazás a K&H Bank támogatásával és a Mediaworks média-együttműködésével zajlik.

Vaol.hu

Forrás: MDSZ

A választás során azokat a testnevelőket szeretnénk kiemelni és elismerni, akik a gyerekekkel megszerettetik a mozgást, képesek elérni, hogy a mindennapos testmozgás beépüljön a diákjaik életébe, továbbá saját egészséges életvitelükkel példát mutatnak a gyerekeknek.

Az év testnevelője-választással motiválják a testnevelőtanárokat arra, hogy inspirálják a diákokat az egészséges életmódra és a testmozgás fontosságára, valamint kialakítsák bennük a sport iránti szeretetet. A projekt további célja, hogy a testnevelőtanárok imázsát emeljük a pedagógustársadalmon belül, kiemelve, hogy nagy szerepük van a diákok testi-lelki egészségének megőrzésében.

K&H mozdulj! – az év tesitanára

A választás jelöléssel indul, amelynek során bárki jelölhet általános iskolai vagy középiskolai testnevelőt: gyerekek, szülők, pedagógus kollégák, intézményvezetők egyaránt. A jelölteket az MDSZ három kategóriába sorolja be:

- 200 fő, vagy az alatti iskolákban tanító testnevelő;

- 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő;

- 30 év alatti, fiatal testnevelő.

A beérkezett jelölteket az MDSZ vármegyénként és kategóriánként 5-5 főre szűkíti (20×3×5 fő), akikre először vármegyei szinten lehet szavazni. A vármegyei és budapesti győztesek közül ezt követően az országos szavazáson derül ki, hogy a 3 kategóriában kik az ország kedvenc tesitanárai.

A szavazás menete:

Jelölés: 2024. március 31. éjfélig (jelölt neve, iskolája és indoklás megadásával) ezen a linken találod a részleteket!

Jelöltek szűkítése: 2024. április 1–15. A szavazáson való részvétel alapfeltételei: pedagógus végzettség, a jelölt általános vagy középiskolában testnevelésórákat tart.

Megyei szintű szavazás a Metropol és a Mediaworks megyei médiacentrumainak online felületein: 2024. április 15–30.

Megyei eredményhirdetés: május 6.

Országos szavazás a Metropol és a Mediaworks megyei médiacentrumainak online felületein: 2024. május 13. – június 20.

Országos díjátadó: 2024. június 25.

A győztesek díjai:

Vármegyei nyertesek (20×3 fő): póló, továbbá egyenként 25 000 Ft értékű Hervis sportszervásárlási utalvány

Országos nyertesek (3 fő): melegítő, továbbá egyenként 250 000 Ft értékű pihenőutalvány (szallas.hu).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában