Kosárlabda

2024.03.09. 12:16

Kocsis Tamás: küzdöttünk, hajtottunk

Ahogyan arról pénteken este beszámoltunk, az NB I-es Egis Körmend kosárlabdacsapata 81-78-ra kikapott Kecskeméten. A vasiak edzője szerint játékosaitól több kell, ha be akarnak jutni a rájátszásba.

Sütő Dániel

Fotó: MKOSZ

Ivkovic Stojan (Kecskemét): Gratulálok a csapatnak. Köszönöm a nézőknek, hogy kitartottak, és kitartanak mellettünk. Volt kedden egy nagyon pozitív szurkolói ankét, ami bizonyította, mennyire egységes a kecskeméti kosárlabda társadalom. Nekünk fontos a fegyelem, az elvek, hogy a fiatal generációk számára jó példát mutassunk. Lehet utolsónak, vagy elsőnek lenni, de egy férfinak mindig helyesen kell dönteni és cselekedni, ha fáj is. Ez a meccs tipikusan ilyen volt. Egy fájdalmas döntéssel mentünk bele a meccsbe, és férfiasan reagáltunk erre. Különösen boldog vagyok, hogy kulcs momentumokban olyan ötös volt a pályán, amely igazán kecskeméti kötődésű. Wittmann, Tóth Barna, Körmendi, Kucsera és Kemal konkrétan nevesítve őket. Helyesen kell dönteni, és egyszerű és egyenes szabályok mentén kell ezt tenni.

Kocsis Tamás (Körmend): Gratulálok a Kecskemétnek. Megérdemelten nyertek, jobban koncentráltak a végén. Küzdöttünk, hajtottunk. A szezonban harmadszor sikerült teljes kerettel kiállni, harmadszor kaptunk ki. Nem tudom, hogy ez most jó nekünk, vagy rossz nekünk. Az biztos, hogy mindenkitől jóval több kell, ha szeretnénk a rájátszásba jutni. Megyünk tovább, a következő meccsre kell koncentrálni most már, és összeszednünk magunkat fejben.

Marko Lukovic (Kecskemét) : Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy átsegítettek minket a holtpontokon. Van egy rendszer, amiben játszunk, és hiszünk benne, hogy működik. Ez a siker is ezt bizonyítja, hogyha csapatként harcolunk és küzdünk egymásért, akkor működik a rendszerünk. Az utolsó meccsig hinnünk kell ebben, és dolgozni keményen tovább.

Durázi Krisztofer (Körmend): Nehéz mit mondani, mert közel álltunk a győzelemhez. Sikerült ledolgozni egy nagyobb hátrányt, úgy érzem a második félidő az a miénk volt. Kis hibák döntöttek. Nagyon csalódott vagyok, mert nagyon fontos volt ez a meccs nekünk. Menni kell tovább, a következő hazai meccset mindenképp nyernünk kell.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában