Női foci

2024.03.09. 16:15

Női foci: Hiányzók hada a Haladás Viktóriában

A női labdarúgó NB I. 14. fordulójában vasárnap 14.30-as kezdéssel a Haladás Viktória az Astra-HFC Üllő otthonában lép pályára.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

A két csapat szerdán a Magyar Kupa negyeddöntőjében már összecsapott egymással, akkor a vasiak 3-2-re nyertek. Ezúttal bajnokin feszül egymásnak a két csapat. A Haladás Viktória 16 ponttal az 5., míg az Astra 15 ponttal a 7. helyen áll a tabellán. 
- A vasárnapi teljesen más meccs lesz, mint a kupamérkőzés volt – szögezte le Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. – Viszont ugyanúgy szoros összecsapásra számítok, mint szerdán, amikor hiába vezettünk 3-0-ra, az Astra nem adta fel. Nagyon nehéz összecsapásra számítok, melyen kicsit másfajta futballt kell játszanunk, mint a kupameccsen. Célunk, hogy a forduló után is magunk mögött tartsuk ellenfelünket. Sajnos gondjaink tovább szaporodta, Kiss-Lantos Hanna és Novák Luca mellett nem számíthatok az arcüreggyulladással betegeskedő Urbán Viktória, az Achiles-ínával bajlódó Marlo Sweatman, valamint Kis Anita játékára sem – középpályásunk korábbi fejsérülése egyelőre nem akar rendbejönni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában