Labdarúgás

2024.04.20. 16:00

A sereghajtót fogadja a Haladás vasárnap 17 órai kezdettel

A labdarúgó NB II. 29. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt látja vendégül.

Pum András

Forrás: Unger Tamás

A mosonmagyaróvári együttes 14 ponttal az utolsó, 18. helyen tanyázik és ha vasárnap kikap, vagy csak döntetlent játszik, akkor már biztosan, matematikailag kiesik az NB II.-ből. Az Óvár szerezte a legkevesebb (20) és kapta a legtöbb (54) gólt a mezőnyben. A kék-fehérek tavasszal meglehetősen gyengén szerepelnek, egy-egy győzelem és döntetlen mellett nyolcszor kikaptak. A legutóbbi fordulóban hazai pályán 2-0-ra maradtak alul a Budapest Honvéd ellen. Az óváriak legeredményesebb játékosa a korábbi debreceni, diósgyőri támadó, Takács Tamás, valamint Szabó Bence - mindketten négy gólt szereztek. Nagy Ádám vezetőedző együttesében egy volt szombathelyi játékos, Czingráber Máté található, ám a védő a kispestiek ellen piros lapot kapott, ezért nem játszhat vasárnap. A két csapat őszi mérkőzésén a Mosonmagyaróvár 2-1-re nyert, a szombathelyiek gólját Nyíri Vince szerezte. 

A stadion jegypénztárai 14 órakor nyitnak.

A forduló további programja. Szombat, 12.30: Nyíregyháza-Vasas. Vasárnap, 17.00: Siófok-BVSC-Zugló, Csákvár-Gyirmót, Kozármisleny-Ajka, Tiszakécske-Kazincbarcika, Budapest Honvéd-Pécs, Soroksár-Budafok. Hétfő, 20.00: ETO FC Győr-Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában