Kézilabda

2024.04.17. 18:45

Az SZKKA megkapta az építési engedélyt a csarnokra

Minden akadály elhárult, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség elbírálja a pályázatunkat - adta hírül az SZKKA.

Vaol.hu

Célegyenesben az SZKKA új otthonának, munkacsarnokának kivitelezése.

Forrás: szkka.hu

Örömhírekről számolhatunk be a csarnok-projektünkkel kapcsolatban, ugyanis a mai napon megkaptuk az építési engedélyt a kormányhivataltól, így újabb fontos lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megvalósuljon az SZKKA közösségének közös álma, egy saját otthon - olvasható az SZKKA interntes oldalán.

Üröm az örömben azonban, hogy a korábbi folyamatok nem zajlottak gördülékenyen, ugyanis az építési engedélyhez szükséges tulajdonosi hozzájárulást a városvezetés csak két hónapos huzavona, valamint az SZKKA-szülők és szurkolók felszólító levele után adta ki  - tették hozzá.

Az viszont mindenképp örömteli, hogy ezt követően a kormányhivatalon extra sebességgel átfutott az ügy, és a megkapott építési engedéllyel minden akadály elhárult, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség elbírálja a pályázatunkat.

Köszönjük mindenkinek, aki a munkájával segítette a csarnok-projektünk előrehaladását, egyúttal bízunk benne, hogy a korábbi késlekedés a későbbiekben nem fog károkat okozni és a közeljövőben hasonló örömhírekről számolhatunk be álmaink otthonának megvalósulása kapcsán! - zárul a közlemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában