Isten veled Triplakirály!

2024.04.19. 14:28

Elhunyt a körmendi kosárlabda egyik meghatározó alakja, Trummer László

Sütő Dániel

Trummer László az 1984-85-ös szezonban tagja volt annak az MTE-keretnek, amely a klub addigi történetének legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy bronzérmet szerzett. Trummer László volt az a játékos, aki a hárompontos 1985-ös bevezetését követő bajnoki idényben a legtöbb ilyen dobást süllyesztette el az ellenfelek gyűrűjében.  

Bebes István körmendi polgármester a következőképpen búcsúzik közösségi oldalán a sokak által csak Csucsunak becézett egykori kosarastól.

"A sors érdekes rendelése!

A Kosárlabda Múzeum előtt állva egy nagyszerű embertől, családapától, legendától, sorstárstól, igazi baráttól búcsúzni nagyon nehéz!

Kedves Csucsu!

Hálás vagyok a sorsnak és Neked, hogy társak és barátok lehettünk. Hogy annyi minden szépet és jót közösen átélhettünk.

Bíztam benne és téged is mindig bíztattalak, hogy még sokáig élvezhetem társaságodat. Talán a régi játszótársak közül Te ismertél emberként leginkább. Mindig megoszthattam veled gondolataimat és Neked mindig volt egy jó javaslatod, hogy merre találjam meg a megoldást!

Most, hogy elmentél és már szeretett feleségeddel együtt néztek odaföntről ránk, még egyszer köszönök Neked mindent!

Családodnak megnyugvást kívánok.

Régi és újabb barátaidnak pedig azt, hogy békességben vigyük tovább emlékedet!

Isten veled Csucsu!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában