Kosárlabda

2024.04.06. 22:00

Falco-Szeged kupameccs: így nyilatkozott a két csapat vezetőedzője az összecsapás után

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

Ahogy arról részletes tudósításunkban beszámoltunk, a kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjében a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely óriási meglepetésre 87-96-ra kikapott a Szegetől, így nem jutott be a vasárnapi fináléba. Így látták az edzők:

Simándi Árpád: – Nagyszerűen játszottunk, amióta én vagyok a csapat edzője, talán ez volt a legjobb teljesítményünk. Mentálisan végig nagyon erősek voltunk, semmi sem tudott minket kizökkenteni, amikor néhány ponttal a Falco vezetett, akkor is rendben voltunk. Végig koncentráltak a srácok, betartották az utasításokat, és a szívüket-lelküket kitették ezért a győzelemért.

Milos Konakov: – Csalódottak vagyunk, nem ilyen tervekkel vágtunk neki a négyes döntőnek. Arról beszéltem a meccs előtt, hogy a kupa speciális sorozat, és ez ezen a napon is egyértelműen bebizonyosodott. Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó eset. Az ellenfél három játékosa dobott összesen hetven pontot, ez volt a kulcs, hiába készültünk rájuk, nem tudtuk megállítani őket. A jó támadójáték hozhat győzelmeket, de a trófeákat a megfelelő védekezéssel lehet megszerezni, és mi ezúttal nem védtük megfelelően az egy-egyeket.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában