Kiérdemelt elismerés

2024.04.17. 20:00

Hámori Luca, Móricz Zoltán, a Büki TK és a Falco nyert

Átvették a lapunk által indított ”Év sportolója 2023” közönségszavazás díjazottjai elismeréseiket.

Sütő Dániel

Fotó: © Cseh Gábor

A Vas Népe és a vaol.hu február 19-én indította útjára az Év sportolója közönségszavazását – szűk három hétig zajlott a voksolás. Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. A teljesítményük elismerésére hirdettük meg az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthettek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfisportolója, az év női csapata, az év férficsapata – kerestük a legjobbakat.

A legjobb női sportolónak járó díjat a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület olimpiai kvótás, sokszoros magyar bajnok, a tavalyi év legjobb bokszolójának is megválasztott Hámori Lucának ítélték oda olvasóink, távollétében édesanyja, Hámori Tünde vette át az elismerést. A legjobb férfisportolónak járó díjat a Répcelaki SE szuperligás tekecsapatának kulcsembere, csapatkapitánya, válogatott játékosa, a 2023-as esztendő legjobb tekézője címet is begyűjtő Móricz Zoltán vehette át.

A legjobb női csapat az NB II.-ben ezüstérmes Büki TK női kézilabdacsapata lett, a díjat Baranyai Enikő vezetőedző, Gősi Luca kézilabdázó, és Tapolcai Gábor sajtófelelős. A legjobb férficsapatnak a tavaly a bajnoki címet és a Magyar Kupa-aranyat is begyűjtő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I.-es kosárlabdacsapatát választották a voksolók. Az elismerést Gráczer György ügyvezető és Milos Konakov vezetőedző vette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában