Kosárlabda

2024.04.11. 13:00

Nem borult a papírforma - A Kozármislennyel szemben maradt alul a CVSE

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokságban a CVSE Vulkán Fürdő hazai pályán csaknem 30 ponttal maradt alul a vendég Kozármislennyel szemben.

Sütő Dániel

Forrás: Facebook/CVSE Kosárlabda/Szabó Enikő

Celldömölki VSE Vulkán Fürdő–NEOsport-Kozármisleny 67-95 (16-21, 14-29, 18-23, 19-22). Celldömölk, NB II.-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Esztergályos, Bognár.

CVSE: Süle 14/3, Kovács 9/3, Szabó 11/9, Rozmán 16/6, Orbán 5. Csere: Kasza 11, Juranits 1, Bakonyi –, Horváth R. –. Edző: Grebenár Péter.

A találkozót megelőzően utoljára február elején épp a Kozármislenytől szenvedett vereséget Grebenár Péterék, akkor 40 ponttal kapott ki a CVSE. Azóta viszont sorozatban négy meccset nyert, jóformába lendült, így joggal lehetett bizakodni abban, hogy megszorongathatja a Mislenyt. Nem így lett, Bíró Leventével nem bírtak a hazaiak, akiknél Tömböly és Horváth László is kidőlt. A másodiktól eltekintve a többi negyedben teljesen vállalható volt a celliek teljesítménye annak ellenére, hogy végül 28 ponttal nyert a Kozármisleny.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában