Kézilabda

2024.04.08. 15:22

SZKKA: Szmolek Apollónia hosszabbított

A szombathelyi egyesület saját nevelésű beállója a következő szezonban is SZKKA-mezben kézilabdázik - számolt be a klub hivatalos honlapja.

Sütő Dániel

Forrás: SZKKA

Az SZKKA vezetője, Pődör Zoltán a legutóbbi interjújában kiemelte, a jövő évi – minden bizonnyal NB I-es – keret kialakításakor a legfőbb szempont, hogy a klub saját, helyi értékeit Szombathelyen tartsa. A tárgyalások folyamatosan zajlanak és ma délután a klub arról számolt be, hogy az SZKKA saját nevelésű játékosa, Szmolek Apollónia meghosszabbította szerződését, így a következő szezonban is a vasiakat erősíti.

A 2002-es születésű beálló a 2019/2020-as szezonban bemutatkozhatott az élvonalban, a mostani idényben 23 bajnokin 86 gólt lőtt eddig.

– Nagyon örülök, hogy ilyen hamar sikerült megegyeznünk a nevelőklubommal. Egész évben egy közös célért dolgozott mindenki, amit remélem, hogy hamarosan el fogunk érni együtt. Ez a csapat és ez a klub olyan mint egy nagy család: mindenki támogatja a másikat és mindenki a maximumra törekszik, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy hol szeretném folytatni. Célunk, hogy jövőre remélhetőleg az NB I-ben stabil csapatjátékot tudjunk mutatni. Addig azonban még hosszú az út, sokat kell még fejlődnünk – nyilatkozta Szmolek Apollónia.

– Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen fontos számunkra, hogy a saját nevelésű játékosaink itt tartsuk, hiszen az NB I-es csapatot is rájuk alapozva képzeljük el. Szmolek Apollónia gyerekkora óta nálunk kézilabdázik, örülök, hogy folytatódhat a közös munka – mondta a hosszabbításról Pődör Zoltán ügyvezető.

A következő napokban, hetekben további bejelentések várhatóak – olvasható az SZKKA portálján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában