Hat csapat is salakon

2024.04.17. 09:06

Városi tenisz: három meccsel folytatták Szombathelyen

Pénteken folytatódott az Alpok Dent Városi Amatőr Tenisz Csapatbajnokság - hat pályán két kategóriában hat csapat is salakra lépett a Savaria TC Késmárk utcai Tenisz Centrumában.

Tóth Gábor

A játéknap résztvevői

Forrás: VN/Palotai Zoltán

A nyílt kategóriában két 3:0-s siker született. A Ják-502 együttese - köszönhetően Kiss Ferenc és Schmidt Tamás egyéni, valamint a Horváth Zsolt-Kiss Ferenc duó páros győzelmének - a Hujber Zoltán, Hulman Zsolt összetételű Kettőshuba csapatát verte. Míg Love Game (Ceglédi Gábor és Simonits Péter) először egyéniben, majd párosban is győzött a Csányi Bálint, Németh Kristóf, Török Bence összetételű Savaria ellen.

A +50-es korosztályban szorosabb alakult a mérkőzés. Az NLG-ből Dobos Csaba (az ellenfele Rezsnyák Péter volt), míg az Álprofikból Catomio János (az ellenfele Bilics László volt) húzta be a szinglit. Így a páros döntött, ahol a Dobos Csaba, Polyák Kálmán duó legyőzte Bodonczy Róbert és Catomio János alkotta kettősét - ezzel az NLG 2:1-re gyűrte le az Álprofikat.

Pénteken újabb meccsekkel folytatódik a pontvadászat.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában