A legjobbak

2024.06.18. 15:02

Lábtenisz: új bajnokot avattak!

Tóth Gábor

A városi lábteniszbajnokság érmesei, főszereplői

Fotó: VN/Szabadidősport Szombathely

Szombathely A városi páros lábteniszbajnoksággal (Csőre Bútor Kupa) elrajtolt Szombathely 16.  nyári szabadidősportos rendezvénysorozata - a Sport és Ifjúsági Iroda, valamint a Szabadidősport Szombathely rendezésében, Varga Jenő ötletgazda, főszervező irányításával.

A verseny előtt Varga Jenő a tavalyi év legeredményesebb városi lábtenisz és teqball versenyzőinek adott át az elismeréseket. Lábteniszben az ötszörös városi bajnok Varga Roland és Varga Attila, míg teqballban Dezamits Dominik lett az év legjobbja.

Az idei  lábteniszbajnokságon a felnőttek mellett a + 45-ös korosztályt képviselő szeniorok is megküzdhettek a Csőre Bútor Kupáért. Mind a két korcsoportban óriási küzdelmek zajlottak, de végig baráti hangulatban. A verseny legnagyobb kérdése az volt, hogy meg lehet-e állítani a zsinórban hatodik bajnoki címéért hajtó Varga testvérpárt? Nos, a Zoufal-Herczeg kettős véget vetett a Varga terstvérek "uralkodásának"!

Végeredmény, nyílt mezőny: 1. Zoufal Norbert-Herczeg Bulcsú, 2. Varga Roland-Varga Attila, 3. Jakab Attila-Várkony Győző.

Szenior korosztály: 1. Várallyay Ádám-Varga Attila, 2. Dr. Virágh Norbert-Várkony Győző, 3. Böndicz Csaba-Varga Roland.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában