Hétvége

2013.11.30. 16:23

Staféta Varga Ibolyával

Milyen ajándékötletekkel tud szolgálni a közelgő ünnepek alkalmából? – kérdezte Bozsodi Szabolcs Varga Ibolyától, az Isis Galéria vezetőjétől.

Simon Erzsébet

– Karácsony előtt örömmel állunk meg egy-egy kirakat előtt, ötleteket keresve. Egy galériában felfedezhetünk olyasmiket, amik nem hétköznapi használati tárgyak. A különféle stílusú festmények, szobrok, kerámiák, rézkarcok szép díszei lehetnek a lakásnak. De karácsony közeledtével biblikus témájú ikonokat, madonnát, mécseseket, gyertyatartókat, csengőket is ajándékozhatunk. Ünnepek előtt a művészek is gyakran készítenek apróbb, egyedi ajándéktárgyakat.

 

Decemberben T. Takács Tibor festőművész Ünnep előtt – játék a kerámiával című bemutatója lesz látható. A hónap érdekességei még S. Horváth Ildikó grafikus szép rézkarcai, Diós Gabriella porcelántárgyai vagy Mohr Lajos egyedi, üvegei, lámpái. A stafétát T. Takács Tibornak adnám tovább: Megszokott dolog-e, hogy egy festőművész más anyaggal is foglalkozik?

A staféta következő vendége:T. Takács Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!