Hétvége

2014.01.04. 17:01

A jósnő szerint forrongások is lehetnek 2014-ben

Szombathely – Mozgalmas év elé nézünk. Forrongások is lehetnek szerte a világban. Lakatosné Horváth Katalin szombathelyi jósnőt kérdeztük arról, hogy mit tartogatnak az idei évre a csillagok.

Farkas Eszter

A nedves, árvizekkel teli Hold után a Szaturnusz éve köszönt ránk – mondja Lakatosné Horváth Katalin szombathelyi jósnő. Katalin egyébként minden évben megnézi, hogy mit is tartogat az újesztendő, már ami az általánosságokat és a nagyvilágeseményeket jelenti. A jósnő szerint 2014-ben rombolással járó forrongások is előfordulhatnak majd szerte a világban. A mozgalmas és feszültséggel terhes év apropóján jó, ha a jelzését és tanítását megjegyezzük. Fontos tudni, hogy bár az óesztendőnek már vége van, csillagászati naptárunk még tartja magát, a Hold éve 2014. március 21-én ér majd véget.

A Hold a népet képviseli, a tömeget, a hazát, az otthont, a családot, a gyermekeinket, és ami fontos, hogy a Rák jegy ura is, így meghatározó dolog az életünkben saját környe-zetünk és annak változá-sa is. A Hold évében a vagyonok és a családok egyben tartása sokaknak problémát jelenthet majd.

– Az elmúlt évben kaptunk bőséggel a hóból és az árvízből is, a Hold éve nem csak nálunk, hanem más országokban is komoly nehézségeket és károkat okozott. Katasztrófák persze mindig is előfordulnak, de ebben az időszakban sokkal több embert érintenek, és aveszteségek is nagyobbak. 2014. március 21-étől köszönt ránk a Szaturnusz éve. Az égi térkép üzenete szerint a kérdőképlet a Mérleg jegyben kezdődik (I-es ház), mely itt a népet, azaz minket jelöl, aminek kapcsolatokra van szüksége. A jegyben járó Mars a szimbólumai (harc, erő, tűz stb.) jelzik a nép eltökéltségét és erejét – fejti ki a jósnő. Mivel a Mérleg jegy a diplomácia és megegyezés jelölője inkább, ezért a nép akaratát így fejezi ki vagy valósítja meg. A szemben álló Kos jegyének az ura ő, és az ott járó Uránusszal feszültségeket hozó kapcsolatba kerül. Itt a külvilág eseményei zajlanak, akár rombolással járó forrongások is előfordulhatnak szerte a világban.

 

Mindenkinek magának kell felelősséget vállalnia értékeiért. Többek között ezt is kiolvasta a 2014-es csillagok állásából Lakatosné Horváth Katalin jósnő, aki az egyes csillagjegyek szülötteit ellátja jó tanácsokkal az újévre. Az egészségükre és testi épségükre például nagyon vigyázzanak a Szűz és a Bak jegy szülöttei!

A pénzügyeinket jelölő kettes ház a Skorpió jegyében kezdődik. Itt jár a Szaturnusz, a „küszöb őre”. Figyelmeztet a szélsőséges helyzetre, és arra, hogy mindenkinek magának kell felelősséget vállalnia értékeiért, élete alapjaiért és megszabja határainkat. – Ennek a mondatnak egy nagyon fontos jelentése van 2014-re, amelyet érdemes mindenkinek megfogadnia. Vagyis mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Óvatosságra és takarékos gazdálkodásra hívja fel a figyelmet. Itt azonban meg kell jegyezni még egy fontos dolgot. Mivel az értékek háza az állam „kincstára” is, így nagyban is erre kell figyelniük az országok vezetőinek – emeli ki a jósnő, aki hozzáteszi: a mozgalmas és feszültséggel terhes év apropóján jó, ha a jelzését és tanítását megjegyezzük. Számos helyen lehetnek tömegtüntetése.

A jósnő még egy fontos üzenetre hívja fel a figyelmet. A Jupiter Rák jegyben alkotott kedvező fényszöge ugyanis segít, hogy beismerjük hibáinkat, amelyet a múltban elkövettünk, és hitünk révén a „szűkös” helyzetből okulva – az igazságot és jogot képviselő Jupiter által – a jólét felé igyekezzünk. Ezek mind szükséges velejárói ennek az évnek. Az otthonainkat és hazánkat képviselő életterületen (IV–es ház), a Bak jegyében, nagyon sok bolygó jár az égen. Az átalakulásért felelős Plútó hozhat gyökeres változást az életünkben. 

– Az újjászületés áldozattal jár, hisz ő a régitől megtisztít, hogy új jöhessen a világ életébe. A munkahelyekért, azok megtartásért, valamint a megkeresett jövedelem miatt számos helyen lehetnek tömegtüntetések. Az Uránusz és a Mars fényszöge utalhat ezen eseményekre is – húzta alá Lakatosné Horváth Katalin. Ami az egyes csillagjegyeket illeti: a Kosokra csodás szerelmi kalandok, Vízöntőkre mozgalmas év vár.

Családi kapcsolataiban akadhatnak problémák a Kos jegyben születetteknek. Kapcsolataik megszakadhatnak, vagy nehézségek okoznak nézeteltéréseket. Ha új utakat keresnek, szerelmi téren csodás élmények sokasága várja. Azért nem árt az óvatosság, a hirtelen fellángolást csalódás követheti. Megszilárdíthatják kapcsolataikat a Bika jegy szülöttei, hogy még tartósabb és lelkileg kielégítő legyen. A pénzügyekben jól megfontolt lépéseket tegyenek, és a munkában törekedjenek biztos alapokat teremteni. Gondoskodjanak gyermekeik jövőjéről. 

Az Ikrek jegy szülötteinek jól átgondolt tervei a valóságban gyökereznek. A kapcsolataik révén jutnak előre a Mérleg jegyben születettek. Jó formában vannak érzelmi téren is, hogy a magánéletükben rend legyen. A Vízöntő jegy szülötte mozgalmas életét sok szép élmény gazdagítja. Kapcsolataiban legyen türelmes és a békére szavazzon a harc helyett. Új szerelemre is számíthat. Az új kapcsolatra váró Oroszlán jegy szülöttei ne elégedjenek meg a második hellyel. Pénzügyeikben a családi kassza tartalmára fordítsanak több figyelmet. Így hosszabb távon nem lesz gond. 

A Nyilas jegy szülötteinek sem lesz okuk panaszra, ha áldást hozó tetteiket az újévben a jó irányba fektetik be. A Rák, a Skorpió és a Halak szülöttei érzelmileg bízhatnak a Jupiter és a Szaturnusz jótékony hatásában is. Ha voltak is gondok, az már a múlté, és a magánélet örömeire koncentrálhatnak maj a jegy szülöttei. Az egészségükre és testi épségükre vigyázzanak a Szűz és a Bak jegy szülöttei. A munkában mozgalmas időszak és változás várható, ha éppen váltani készülnek a jegy szülöttei. Fontos, hogy a szerelemben a szenvedélyt élni kell, és örülni minden percének!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!