Lapunk megállapodott a vasi horgászszövetséggel

2019.10.19. 07:00

Velünk a vízparton is

Kéthetente megjelenő, horgászattal foglalkozó tematikus oldal indításáról állapodott meg a Vas Népe és a megyei horgászszövetség.

Budai Dávid

Lőrincz-Farkas Eszter, a Vas Népe főszerkesztője és Seregi Miklós, a sporthorgász egyesületek vasi szövetségének elnöke

Fotó: Szendi Péter

Jövő héten, pénteken új, kéthetente megjelenő horgász tematikájú oldallal jelentkezik a Vas Népe. Az erről szóló szándéknyilatkozatot tegnap írta alá Lőrincz-Farkas Eszter, a Vas Népe főszerkesztője és Seregi Miklós, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének elnöke a szövetség elnökségi ülésén. A Vasi Vizeken oldal célja a sporthorgászat, a természetvédelem, a hal és élőhelye védelmének népszerűsítése.

Lőrincz-Farkas Eszter, a Vas Népe főszerkesztője és Seregi Miklós, a sporthorgász egyesületek vasi szövetségének elnöke
Fotó: Szendi Péter

Puskás Norbert, a szövetség ügyvezető elnöke elmondta: az egyeztetések augusztusban kezdődtek, a tervek szerint az oldal nemcsak a szövetséggel, hanem a 27 horgászegyesülettel kapcsolatos híreknek is teret ad majd.

– A Vas Népe az ország legnagyobb lefedettségű megyei napilapja, a megye legmeghatározóbb médiuma – hangsúlyozta Lőrincz-Farkas Eszter, hozzátéve: bízik benne, hogy a szövetség mellett a horgászatot is sikerül népszerűsíteni. A Vas Népe előfizetői akciókkal is készül a szövetség tagjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!