Hírek

2007.05.14. 02:29

Álomkonyha készül

Vasvár - A Vas Népe Lakszépítő akciójának fődíjasa, a vasvári Kutasi László másfél millió forintot fordíthat lakása megszépítésére. Ebben egy lapunk által felkért lakberendező lesz a segítségére.

Németh Adél

Lapcsoportunk munkatársai, valamint Dedinszky Gabriella lakberendező a múlt héten felkereste a vasi nyertes otthonát. A készséges lakberendező ismertette a ház tulajdonosaival, hogy felméri a helyiséget, átgondolja a lehetőségeket, majd vázlatokat, terveket készít, amelyekből a nyertesek kiválasztják a számukra legszimpatikusabbat. A lényeg az, hogy az egész család jól érezze magát az új konyhában, étkezőben. Dedinszky Gabriella nem titkoltan azt szeretné, ha min-den szükséges elektronikus, konyhai berendezés egy térben kapna helyet, hogy a háziasszonynak a főzésnél minden a kezére álljon. Ezért is támogatta azt az elképzelést, hogy - ha a hely is engedi - a jövőben a hűtő és a mikrosütő az előszobából a konyhába kerüljön. A jó tanácsok, ötletek ismertetése után lemérte a konyha szegleteit, hogy azokat alapul véve tervrajzokat készíthessen. A találkozón Horváth József megyei terjesztési vezető nyereményről szóló oklevelet adott át.

A feleség, Kutasi László-né elmondása szerint akkor érezné jól magát a konyhájában, ha a bútor klasszikus stílusú lenne, s a vonalvezetés nem a mostanság igen elterjedt minimál designt követné. Mint mondta, az a legfontosabb, hogy otthonos, barátságos és praktikus legyen a konyhája az egész család, így három lánya számára is.

A feleség lapcsoportunk tagjaival helyben nekiállt modern konyhákat, étkezőket bemutató kiadványokat forgatni. A lakberendező telefonon és e-mailen is folyamatosan kapcsolatban áll a nyertesekkel, hogy kedvükre való konyhát valósíthassanak meg.

Kutasi László megjegyezte, szerencsére még visszamondhatták a korábban megrendelt konyhabútort, amelyet nem kezdtek el gyártani.

Szerencse, ugyanis immár készül az álomkonyhájuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!