Hírek

2007.05.15. 02:24

Gyermekvédelmi támogatásra továbbra is milliók jutnak majd

Körmend (kor) - A képviselő-testület legutóbbi ülésén szó esett a gyermekvédelemről, illetve az e célra szánt támogatásokról és kedvezményekről. Rend ...

Kozma Gábor

Körmend (kor) - A képviselő-testület legutóbbi ülésén szó esett a gyermekvédelemről, illetve az e célra szánt támogatásokról és kedvezményekről. Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben 124 családban összesen 271 gyermek részesült, tankönyvtámogatás és térítési díj kedvezmény formájában. Időtartama 1 év, így évente felülvizsgálják a jogosultságot. A gyermekvédelmi törvény és végrehajtási rendelete alapján a 18. életévüket betöltött, de középiskolai, valamint felsőfokú tanulmányokat folytató személyek részére, akik 2005. december 31-én is jogosultak voltak a rendszeres gyermekvédelmi támogatásra - 2006. augusztus 31-éig folyósítani kell a támogatást. Ez 18 középiskolást és 14 felsőfokú tanulmányokat végzőt érint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!