Hírek

2007.10.18. 02:29

Nemzetközi tiltakozás

Szentgotthárd (al) - A Pronas Civil Összefogás a magyar- szlovén együttes kormányülés napjára időzítette nagyszabású demonstrációját, amelyet a fürdő ...

Angyal László

Szentgotthárd (al) - A Pronas Civil Összefogás a magyar- szlovén együttes kormányülés napjára időzítette nagyszabású demonstrációját, amelyet a fürdő bejárata előtt felállított színpadnál tartottak. A megmozdulás legfontosabb célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a civil szervezetek régóta tartó küzdelmére, nevezetesen: szeretnék minden eszközzel megakadályozni a határ osztrák odalára tervezett monumentális méretű szemétégetőmű megépítését. A délután három órakor kezdődő demonstráción több százan vettek részt. A sátorral fedett színpadon - profi hangosítás mellett - egymás után léptek a mikrofonhoz a helyi és külföldi (osztrák, szlovén) környezetvédő szervezetek képviselői. A közönség lelkesen megtapsolta a felszólalókat, majd kora este meghallgatta a Kormorán együttes koncertjét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!