Hírek

2007.11.26. 03:29

Barna csizma és kabát

Szombathely - Szombaton felöltöztettük lapunk szépségversenyének októberi győztesét. Majcsenicz Kitti ikertestvérével érkezett a Cinque divatüzletbe. Elegáns ruhákat választott magának.

Varga Nóra

- Amikor kicsik voltunk, édesanyánk egyforma ruhákba öltöztetett bennünket. Ahogy nőttünk, úgy alakult ki az ízlésünk - meséli Kitti. - Gyakran cserélünk ruhát, mint ahogyan az a testvérek között szokás. Rengeteg övünk, táskánk van otthon. Rettenetesen válogatós vagyok. Reggelente minimum ötször öltözöm át, hogy megtaláljam a megfelelő felszerelést. Meg persze arra is figyelek mindig, hogy ne olyan ruhát húzzak fel, mint Martina.

Lapunk szépségversenyének októberi győztese a Cinque divatüzletben westerncsizmát, hármonegyedes nadrágot, fehér inget és egy kötött mellényt választott.

Németh Róbert, a divatüzlet munkatársa elmondta, hogy az idei ősz slágerszíne a barna. Kitti is őszi öltözetet választott magának, barna kabáttal, nadrággal és csizmával. A karcsúsított bőrkabáthoz térdnadrág illik, amely nagyon divatos a fiatalok körében. A fehér ing szintén karcsúsított, amelyet barna kötött mellénnyel kombináltak. Az utóbbi ruhadarab nagyon keresett manapság.

- Olyan ruhákat választottam magamnak, amelyek az otthoni ruháimmal jól kombinálhatók, és a hideg téli napokon is hordhatók - mondta Kitti.Amikor kicsik voltak, édesanyjuk mindig egyforma ruhákat adott rájuk, mára kialakult a stílusuk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!