Hírek

2008.01.31. 03:28

Átadták az új irodát

Gencsapáti (tag) - A község művelődési házában tegnap ünnepélyes keretek között átadták a körzeti megbízott új irodáját, ahol a feltételek adottak a nyugodt munkavégzéshez. A célunk az volt, hogy a körzeti megbízott irodája ne egy különálló helyen legyen

Takács Gábor

- A célunk az volt, hogy a körzeti megbízott irodája ne egy különálló helyen legyen, hanem ott, ahol a falu lakói leggyakrabban megfordulnak, ezért esett a választás a művelődési házra - hangsúlyozta a polgármester.

Az eseményen jelen volt dr. Halmosi Zsolt dandártábornok, Vas megye rendőrfőkapitánya. Megköszönte azt az anyagi áldozatvállalást, amellyel Gencsapáti önkormányzata biztosítja kollégáinak a munkavégzéshez szükséges jobb körülményeket. Kiemelte, hogy a közbiztonság egyik legfontosabb letéteményese a településeken a rendőrség. - Örülünk annak, hogy Gencsapátiban modern körülmények közé helyezték a körzeti megbízottat, ugyanis a megyében még sok helyen méltatlan körülmények között dolgoznak kollégáink, de feltett szándékunk, hogy ezekkel a problémákkal is foglalkozni kell - húzta alá.

Hollósi Gábor, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője bemutatta Németh György törzsőrmestert, a körzeti megbízottat, akinek a belépése jól sikerült, ugyanis már három bűncselekmény gyanúsítottját elfogta. Csabai János, a polgárőrség vezetője elmondta, eddig is kiváló kapcsolatot ápoltak a rendőrséggel, gyakran járőröztek együtt, ezért az új körzeti megbízotti iroda átadásának nagyon örül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!