Hírek

2008.05.26. 02:28

Kata kedvence a piros

Szombathely - Lapunk szépségversenyének áprilisi győztese, Gyürü Katalin is a Cinque divatüzlet ruhái közül válogathatott. Az öltözék annyira tetszett neki, hogy vissza sem öltözött, új ruháiban indult haza.

Varga Nóra

- Azért szeretem a magassarkú cipőt, mert megnyújtja az alakom, ugyanis elég alacsony vagyok. Négy-öt évvel ezelőtt volt rajtam jó pár kiló fölösleg, s úgy éreztem, hogy a farmer még jobban kövérít - mesélte a csinos lány. - Ilyen egyszerű a magyarázat, miért nem hordtam farmert hosszú évekig. Aztán a sportnak és némi diétának köszönhetően 15 kilogrammot sikerült leadnom, így most már bátran húzok farmernadrágot is.

Barátnőjével, Németh Adriennel nézegette a Cinque divatüzletben a felsőket, nadrágokat, blézereket és kabátokat április szépe. Szinte rekordidő alatt sikerült összeválogatni a ruhákat. Kétféle farmert próbált fel Kata, egy hosszú szárút és egy hétnyolcadost. Az utóbbiban érezte jobban magát. Egy világos, kötött, ujjatlan felsőt is próbált, amelybe az első látásra beleszeretett. Hozzá kék bolerót választott, de ebből még a legkisebb méret is nagy volt rá. Ezért a cinqués lányok egy élénk színekben pompázó blézert mutattak neki, de az is túl bőnek bizonyult. Végül egy narancsos színű kabát nyerte el a tetszését. Nem maradt más hátra, csak a lábbelit kellett kiválasztani, az öltözékhez illő narancsszínű, magassarkú cipőben tért haza Gyürü Katalin.

- Fiatalos, divatos és színes öltözéket választott magának Kata - hangsúlyozta a Cinqeue divatüzlet munkatársa, Paukovics Zsanett. - A hétnyolcados csőszárú nadrág most nagyon divatos. Többféleképpen is hordható. Hozzá krémszínű, nőies, kicsit áttetsző topot húzott fel április szépe. Narancsospiros hegyesorrú cipőt, és színben hozzáillő dzsekit választott. Minél színesebb ruhákat visel valaki, annál divatosabb - emelte ki Zsani.

- Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, biztosan ebben fogok hazamenni. A lehetőségekhez képest követem a divatot - mesélte Kata. Vásárolni a barátommal járok, ha ő nem ér rá, akkor a barátnőim kísérnek el. Nekik általában én választok ruhákat. Bemegyünk egy butikba, és a próbafülkéhez már én viszem oda azokat a darabokat, amelyek szerintem jól állnak nekik, és az egyéniségükhöz is passzolnak. Magamnak pedig mindig én választok, de a véleményüket kikérem. Imádok vásárolni, a ruhákon kívül kiegészítőket is szívesen veszek, rengeteg fülbevalóm, karkötőm, gyűrűm van otthon - zárta szavait április szépe, a mindig mosolygós lány.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!