Hírek

2009.07.08. 02:27

Kitüntetéseket kaptak a kórház dolgozói

Sárvár - Kitüntetéseket adtak át a kórház dolgozóinak a magyar egészségügy napján. Dr. Sztanó Pál, Gécziné Bődi Henrietta és Huszár Ferencné vehetett át elismerést.

Varga Nóra

Sárvár önkormányzata nevében dr. Dénes Tibor polgármester adta át az önkormányzati elismeréseket. Dr. Sztanó Pál nyugdíjas szülész-nőgyógyász, osztályvezető főorvos a Sárvár Város Önkormányzatának Életműdíját vehette át a Sárvári Önkormányzati Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán 30 éven át végzett magas szakmai színvonalú munkájáért, humánus orvosi magatartásáért, a sárvári szülészet-nőgyógyászati osztály korszerűsítése során végzett elévülhetetlen érdemeiért, a szakmai munkája mellett végzett kiemelkedő egészségnevelő tevékenységéért.

Gécziné Bődi Henriettának, osztályvezető ápolónak Szegedi Kőrös Gáspár-érdemérmet jutalmazott a város önkormányzata a betegek gyógyulása érdekében kifejtett magas színvonalú, humánus munkájáért, valamint az Egynapos Műtéti Ellátó Egység esetmenedzseri feladatainak szakszerű ellátásáért. Huszár Ferencné, ápoló Szegedi Kőrös Gáspár-érdemérmet vehetett át a több mint 40 éves, folyamatosan három műszakban végzett megbízható, a betegek érdekeit szem előtt tartó, az ápolás területén kifejtett munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!