Hírek

2009.10.14. 02:23

Harminc új eszköz az iskola játszóterén

Milliós értékű játszóteret adtak át nemrég a Somogyi Béla Általános Iskolában. Különlegessége, hogy egy fillérjébe sem került a sulinak. Ugyanis a támogatók emelték.

Kozma Gábor

- Amikor én még kissrác voltam, csak álmodoztunk hasonlóról. De az is az álmom volt már nevelőként, hogy az iskoláért egységben tegyünk. Mert első a suli, a jó nevelő ennek rendeli alá dolgait. Az intézmény udvarán színes játékok, fából készített eszközök, focizásra és kosarazásra alkalmas építmények várták a kisdiákokat. Öröm volt látni, amint birtokba vették a létesítményt: éljeneztek, sikítottak, majd lerohanták a pályát.

- Övék itt a tér - mosolygott az egyik szőke kislány édesapja, aki maga is támogató. Mint mondta, nem éppen szülői feladat egy játszótér kialakítása, de a mai időkben ez már-már kötelesség. Az új eszközöket csaknem harmincan, köztük cégek, vállalkozások, szállították le és szerelték fel. Az iskola is színesebbé vált a játszópark révén. Az igazgató elmondta, hogy szűkebb körben is megköszönik majd a támogatóknak nemes cselekedetüket. Kiérdemelték az iskola háláját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!