Hírek

2010.03.19. 12:59

A Spirit Hotel elismerése a berlini ITB Nemzetközi Turisztikai Vásáron

Filmszakmai elismeréssel is büszkélkedhet a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa; bemutatkozó filmjüket a turisztikai filmek németországi fesztiválján díjazták.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az Arany Városkapu (Das Goldene Stadttor) elnevezésű szakmai megmérettetésen a szálloda The Spirit című reklámfilmje hotel kategóriában harmadik díjat nyert.
Az elismerést Móricz Szilvia, a Spirit Hotel sales és marketingigazgatója vette át március 14-én, a berlini nemzetközi turisztikai vásáron (ITB Berlin).

A díj nemcsak a Spirit Hotel számára fontos: a sárvári ötcsillagos szálloda lett az egyetlen magyar díjazott a megmérettetésen, így az ünnepélyes díjátadón Móricz Szilvia az egész országot képviselhette. Az Arany Városkapu díjat 9 éve adják át minden tavasszal, az idei versenyre 32 országból 103 turisztikai film nevezett.

A tekintélyes turisztikai kiállításon rendezett díjátadón több mint 300 vendég vett részt a világ minden részéről. Az eseményen ott volt Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke is, aki mint a Magyar Országgyűlés Sport és Turisztikai Bizottságának tagja, a parlamenti hivatalos delegáció tagjaként vett részt a 2010. március 10-12 között Berlinben megrendezett ITB Nemzetközi Turisztikai Vásáron.
 
 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!