Hírek

2010.03.19. 15:04

A TIT megállapodása az Éhen Gyula Körrel

A Vas megyei TIT Egyesület egyik legfontosabb szervezeti eseménye a küldöttgyűlés. Március 29-én a hírek szerint fontos döntések várhatók, és elismeréseket is átadnak.

Vas Népe

A megyei TIT az elmúlt években számos változáson  ment át, igyekezett alkalmazkodni az új körülményekhez.  Az internet térhódítása, az egyesületi élet iránti érdeklődés csökkenése, az új életmódbeli kihívások a korábbiaktól eltérő válaszokra  késztették a nagymúltú szervezetet.

Wiktora Antal igazgató és csapata folytatta a régi hagyományokat, megőrizve az értékeket. Ugyanakkor a korábbinál  szigorúbb gazdálkodásra kellett  átállniuk.  

A mostai küldöttgyűlésen erről is szó lesz, hiszen dr. Banga Lajos, a TIT megyei elnöke a 2005. évi küldöttgyűlés óta eltelt időszakról számol  be. Ezt követően tesznek javaslatot az idei munkatervre és költségvetésre. Annyi bizonyos, a tavalyinál is szorosabb év lesz, de a leépítést elkerülik.

A küldöttgyűlésen együttműködési  megállapodást ír alá  a TIT és az Éhen Gyula  Kör. Rögzítive az eddig kapcsolatokat, meghatározva a jövőbeni, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködést.

Az ÉHK részéről Kozma Gábor elnök, a TIT részről  Banga Lajos szignálja majd az új megállapodást. Információink szerint az elnökség személyi ügyben is dönt, megnevezve a nyugdíjba vonuló Wiktora Antal utódát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!