Hírek

2010.07.30. 11:14

Szabó Lajos az MSZP polgármesterjelöltje Sárváron

Az MSZP Sárvári Helyi Szervezete megnevezte az önkormányzati választásokon induló jelöltjeit. A tapasztaltabbak mellett fiatalok is képviseltetik magukat a csapatban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az Országgyűlésben képviselőként több ciklusban dolgozó Szabó Lajos lett a város szocialista polgármesterjelöltje. Az egyéni választókerületekben nyolc jelöltjük indul az októberi választáson Sárvár képviseletéért: Skriba Roland 30 éves közgazdász, hitoktató (1-es választókerület), Németh István 53 éves általános iskolai tanár (2-es vk.), Nagy László 61 éves építési vállalkozó (3-as vk.), dr. Gerbert Ottóné 57 éves egészségügyi menedzser (4-es vk.), Ható Andrea 24 éves építészmérnök (5-ös vk.),  Szabó Lajos 52 éves közgazdász, polgármesterjelölt  (6-os vk.),  Németh Józsefné 53 éves óvónő (7-es vk.), Rövid Péter 26 éves kommunikácós szakember (8-as vk.).

A jelöltek közül hárman nem tagjai a szocialista pártnak. A helyi és megyei önkormányzati munkában már korábban is képviselőként, külsős bizottsági tagként részt vevő tapasztalt közéleti szereplők mellett három harminc év alatti jelöltjük van. Három nő is aspirál a képviselőségre az októberi helyhatósági választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!