Hírek

2010.08.19. 02:28

Für Anikó szeret visszatérni Szombathelyre

Nem szombathelyi, de sok szállal kötődik a vasi megyeszékhelyhez Für Anikó, aki tíz évig élt a városban.

Angyal László

Szombathelyről mindig szép emlékek jutnak az eszembe. Életem egy igen boldog szakasza, hiszen nagyobb részt a gondtalan diákévek voltak ezek. S hogy én mit mentenék át mindebből a következő évezredbe? Amikor Szombathelyre gondolok, elsőként a környezet, a város gyönyörű fekvése jut eszembe, és a nagy biciklizések. A kerékpározás szeretetét, hagyományát tehát mindenképpen átmenteném a következő időkre. Mi jut még nyomban az eszembe? Az a miliő, ami jellemzi a várost, mert van valami a helyi levegőben: a szombathelyi emberek emberségét szintén átmenteném.

 

 

Azt, hogy könnyű barátokra lelni ebben a városban, hiszen nekem is sikerült életre szóló kapcsolatokat kialakítani. Például a rajzszakkörben, ahová diákként nagy lelkesedéssel jártam. A húszéves érettségi találkozónk pedig várakozáson felül jól sikerült, olyannyira, hogy néhányan akkor elhatároztuk: ezentúl minden évben mindenképpen összejövünk. S ahogyan a többiek, én is mindig nagyon várom ezeket a találkozásokat. Mint visszatérő vendég azt is látom, hogy a szombathelyiek, a térségben élők igényesek arra, hogy rendezett, szép környezetben éljenek. Amikor a városba megérkezem, az a légkör, ami fogad, mindig felvillanyoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!