Hírek

2010.09.30. 11:08

Az LMP három pontos szombathelyi választási programja

Sajtótájékoztatót tartott csütörtökön a Lehet Más a Politika szombathelyi választási programjáról.

Greiner-Csapó Júlia

A Lehet Más a Politika  (LMP) szombathelyi választási programját  Horváth Zoltán mutatta be, a 8. egyéni választókerület képviselő jelöltje. Az LMP választási programjának első pontja a partnerség a polgárokkal elnevezést kapta, ami többek között kitér a város által működtetett médiumok politikai függetlenségére is. 

A program második pontja a megújuló város volt, amelyből a következőket emelte ki Horváth Zoltán: A környezeti szempontokat figyelembevevő új ipari parkot kell létrehozni. Továbbá támogatnánk a kutatás-fejlesztés szektor beindítását is.

A program harmadik pontjának a tiszta, fenntartható település elnevezést adták. Itt többek között  a tömegközlekedéssel, a biciklis utakkal, a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos terveiket mutatták be. Szeretnék, ha a megyeszékhelyen több sporthely, pihenőövezet lenne. 

A sajtótájékoztatón részt vett Schering Gábor az LMP országgyűlési képviselője is, aki szerint: A választások előtt a politikusok felelőtlen módon, felesleges pénzköltésekkel próbálnak meg népszerűséghez jutni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!