Hírek

2010.09.28. 09:15

Szüreti dalostalálkozó Káldon

A nyolcadik alkalommal megrendezett Szüreti Dalostalákozó és Népművészeti Kiállítás idén is sikeresen zajlott Káldon - számol be Vörös Krisztina a Káldi Asszonykórus vezetője.  

Dominekné Bándoli Bernadett

A Káldi Asszonykórus és a Faluház szeptember 25-én Szüreti dalostalálkozóra hívta a megye néhány kórusát, művészeti csoportját Káldra. Somogyi Mihály kisbíró köszöntője után a művészeti csoportok műsora következett. A Suli Harmónia Általános Iskola Rozmaring és Morzsarozmaring éneklő csoportjait felnőtt együttesek követték.

Így a közönség hallhatta a Gérce-Sitke Pávakört, a Bobai Daloskört, a Sorkifaludi Nefelejcs Női Kart és a Rumi Kórusegyesületet, a Nyugdíjas Egyesület kórusát és a Petőfi Úti Óvoda Óvónői kórusát Sárvárról,a MozduljunKám Egyesületet valamint a házigazda Káldi Asszonykórust. A Faluházban kiállította munkáit és ezzel hangulatosabbá varázsolta a délutánt a Káldi Népi Díszítő Szakkör.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!