Hírek

2010.09.24. 06:11

Teniszezni tanulnak a káldi iskolások

Színesítve a káldi iskola által a gyermekek számára felkínált oktatás palettáját, jó kezdeményezés a polgármester segítségével indult teniszoktatás.

Dominekné Bándoli Bernadett

A káldi polgármesternek az az ötlete támadt, hogy jó lenne, ha a falu iskolájának tanulói (A Suli Harmónia 2007. Gyermekeket Segítő Alapítvány) elsajátíthatnák a tenisz sportág alapelemeit.

A polgármester felajánlotta, hogy a pályabérlet és az oktatás ingyenes lesz a résztvevőknek, csupán a Sárvárra történő el- és visszautazást kell vállalniuk. Az iskola vezetése és a tanárai támogatták az ötlet megvalósítását, mely után a tettek következtek.

Először 29 fő jelezte igényét az alapfokú ismeretek elsajátítására, majd a rossz idő miatt a másodszori nekifutásra 20 nebuló vett részt az oktatáson. A tervek szerint, ha az időjárás engedi, 10-szer, alkalmanként 2 órában sajátíthatják el a sportág alapelemeit az érdeklődők.

A fenti kezdeményezésnek nemcsak a diákok, hanem a szülők többsége is nagyon örült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!