Hírek

2010.09.03. 14:11

Több helyen is lezárják a vasúti átjárókat Vasban

A GySEV Zrt. folytatja a vasútfelújítást a Körmend-Szentgotthárd vonalon. A munkálatok miatt több vasúti átjárót is lezárnak a környéken a következő hetekben.

Bajdó Bettina

Szeptember 6-án reggel hétkor zárják le a 8-as főútnál lévő vasúti átjárót Kemestaródfánál, a korlátozás másnap este hatig lesz érvényben. Szeptember 19-én itt ismét korlátozzák a forgalmat, reggel hét és este nyolc között nem lehet közlekedni a  szakaszon.

Az autósok a Csákánydoroszló-Vasalja közötti terelő utat használhatják. Szeptember 20-án több átjárót is lezárnak: Körmenden, a Hunyadi utcában reggel héttől este hatig nem lehet közlekedni, a sofőrök a Somogyi Béla utcai  átjárót használhatják.

Aznap dolgoznak a munkások Horvátnádalján a Vasút utcában, reggel héttől este nyolcig korlátozzák a forgalmat. Az autósok a Körmend-Vasalja átjárón közlekedhetnek. Szeptember 21-én reggel hétkor kezdődnek a felújítások a Körmend-Vasalja átjáróban, este nyolcig csak a Csákánydoroszló-Vasalja átjárón lehet áthajtani. A Felsőberki úti  átjárót is lezárják 21-én este nyolcig, a Mátyás király utcai átjárót lehet használni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!