Hírek

2010.11.02. 07:41

Izgalmas focidélután gyermekeknek Őriszentpéteren

Már hetek óta készülődtek a labdarúgást kedvelő gyerekek, hogy eleget tegyenek Fekete László őriszentpéteri Sportegyesület elnökének és Torontáli József a felnőtt labdarúgócsapat edzőjének meghívásának.

Fekete Lászlóné

Izgalmas focidélutánon vehettek részt október 31-én Őriszentpéteren azok az alsó tagozatos gyerekek, akik az MLSz NUSI-UPI egyesületi program keretében meghirdetett utánpótlás nevelés részesei. Az őriszentpéteri sportegyesület támogatását élvező kisdiákok nagyon lelkesen készültek a felnőtt csapat labdarúgóival való találkozásra. 

A megyei II. körmendi csoportban játszó Őriszentpéter otthonában az egyik rivális csapatot, a Csörötneket fogadta. A pályára lépő hazaiak kézenfogva mentek az alsó tagozatos focipalántákkal. Együtt kiáltották a lelkesítő szavakat, majd egy csokival a kezükben a kicsik leszaladtak a pályáról. Végig lelkesen szurkoltak a csapatnak.

Sajnos az első két gólt a csörötnekiek rúgták, de a gyerekek lelkes szurkolása is segített és a hazaiak kiegyenlítettek. Nagyon élvezték a gyerekek, hogy a szünetben birtokba vehették a pályát, passzolgattak, kapura rúgdostak, élvezték a kellemes őszi időt.

Több szülő is megnézte a mérkőzést, és örült gyermeke önfeledt és hasznos szórakozásának. Az egyesület tervezi, hogy hasonló és más programokat szervez. Így talán vonzóbbá válik a gyerekeknek a helyi labdarúgás, és a felnőtt csapat utánpótlás bázisa stabilabb lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!