Hírek

2012.04.30. 08:09

Stabil a fürdőváros pénzügyi helyzete

Sárvár képviselő-testülete áprilisi ülésén egyebek mellett ügyvezető igazgatói megbízásokról is döntött. Az idén ismét meghirdetik a Virágos Sárvárért környezetszépítő versenyt.

Nagy Ildikó

A város pénzügyi helyzete stabil, vagyona gyarapodott, mondta Kondora István polgármester, aki a testületi ülésen egyebek mellett arról is beszámolt, hogy az Állami Számvevőszék vizsgálatának néhány napja közzétett eredménye is megnyugtató megállapításokat tartalmazott Sárvár gazdálkodását illetően.

A képviselők két ügyvezető igazgatói megbízásról is döntöttek. Méghozzá egyhangúlag. A Sárvári Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója 2014. december 31-ig Vancsura Miklós marad.

A Sárvár Távhő Kft. ügyvezetőjét is „megtart- ja” a város: ez év szeptemberétől 2014. december 31-ig Takó László vezeti a céget. Az ülésen szó volt arról is, hogy a Kató-köz és az Árpád utca kereszteződésében egy 77 és egy 2 négyzetméteres területet vásárol meg a város, erre a régóta tervezett járda megépítéséhez van szükség.

Az idén is meghirdetik a Virágos Sárvárért környezetszépítő versenyt, amelynek során megválasztják a legvirágosabb házat, utcát vagy utcarészt, erkélyt, a vállalkozói kategóriában pedig a legvirágosabb szálláshely, vendéglátóhely, kereskedelmi egység címért versenghetnek a sárváriak. Érdemes szépíteni és virágosítani, hiszen a résztvevők több százezer forint értékű növényt, értékes budapesti, illetve bükfürdői pihenést, vásárlási utalványokat, valamint vacsorameghívásokat, ajándékutalványokat nyerhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!