Hírek

2012.06.11. 18:46

Fúvósok három országból Csepregen

Csepreg - Nemzetközi fúvóstalálkozót szervez pénteken és szombaton Csepreg Város Fúvószenekara a Promenádon. A koncertekre a belépés ingyenes, ám adományokat elfogad a zenekar.

Varga Krisztina

Az immár hagyományos találkozón ezúttal három ország fúvószenészei adnak egymásnak randevút. A nemzetközi fúvóstalálkozó péntek esti és szombat délutáni rendezvényei a közönség számára is nyilvánosak lesznek, méghozzá ingyenesen.

A jó hangulat megalapozása már pénteken este nyolc órakor elkezdődik a Tűzoltószertárnál. Ekkor a Csepregi Horvát Kórus műsorával kezdődik a program, majd két távolról jött vendégfellépő, a horvátországi Desinec és a hollandiai Twisk fúvószenekara szórakoztatja a közönséget. A továbbiakban vidám táncestre várják a csepregieket, a talpalávalót a Karambolo zenekar húzza.

A fúvóstalálkozó ünnepélyes megnyitója szombaton délután 16 órakor lesz, amikor a zenekarok bevonulnak a Promenádra, majd elmasíroznak a Hunyadi és Deák úton át a Tűzoltószertárnál felállított sörsátorig. A menetzene után megkezdődik a fergeteges szórakoztató műsor. Közönség elé lép Hollandiából a Koninklijk Fanfarenkorps West-Frisia zenekar, Twisk-ből. Őket a horvátországi Puhacki Orkestar követi, akik Gornji Desinec-ből érkeznek. Hazai vendég fellépők is lesznek: Kőszeg és Sopron Város Fúvószenekara. Itt lesz a Kőszeg Big Band, és természetesen koncertet adnak a vendéglátók, Csepreg Város Fúvószenekara és Mazsorett Csoportja is.

A házigazdák meglepetés produkcióval is készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!