Hírek

2012.06.22. 07:15

Változások a közlekedésben

Szombathely - Szombaton változások lesznek a közlekedésben a Szentiván-éji Vigasságok miatt: forgalomelterelésekre, útlezárásokra számíthatunk.

Merklin Tímea

Forgalomzárások és elterelések lesznek: a  Bartók  körút és a Rohonci út kereszteződésében, a Horváth Boldizsár körút felől zárással,  a körúton  lévő parkoló  korlátozásával.  A Kenderesi  és a Fürdő utca kereszteződésében a Kenderesi felé zárással, a  Bartók és a Gagarin kereszteződésében, a Gagarin, Jégpince és a  Jókai irányából jövők elterelésével. A Kenderesi és a Liget utca kereszteződésében  a Liget utca felől zárással. Az Árpád és a Kárpáti   kereszteződésében forgalom-eltereléssel.  A Vasi Volán Zrt. tájékoztatása szerint  a helyi járatok az alábbiak szerint közlekednek: 9 órától  üzemzárásig: a vasútállomásról induló és ide  érkező 29A és 29C buszok nem érintik az Uszodát és Tófürdőt. A járatok a Rohonci-Magyar-Gagarin útvonalon mennek, valamennyi  megállóhelyen megállnak.  Az eredeti forgalmi rend június 24-én  áll vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!