Hírek

2012.07.12. 16:59

A veteránok léptek pályára - jövőre jubilál a kupa

Szalafő - Az öregfiúk és az old boys korosztály küzdelmeivel véget ért a Rotto Kupa nemzetközi kispályás labdarúgótorna.

Tóth Gábor


A szalafői önkormányzat és a Szalafő SE hagyományos rendezvényén, a 19. Rotto Kupa három napján összesen 64 csapat lépett pályára. Először a férfiak és a nők fejezték be a tornát  előbbiben a sárvári Sibaris, utóbbiban az őriszentpéteri Amazonok gárdája diadalmaskodott. Az elmúlt szombaton az öregfiúk (+35 év) mezőnye és az old boys (+44 év) korosztály tette próbára a tudását. Az öregfiúknál a körmendi Sport 36Focinet, old boys kategóriában pedig a veszprémi Csöngető FC bizonyult a legjobbnak.
- Mind a három napon rekkenő hőség volt, ennek ellenére azt mondom, hogy az utóbbi évek egyik legerősebb, legszínvonalasabb tornáját tudjuk magunk mögött - értékelt Törő Miklós főszervező.  A csapatok sportszerű küzdelmeket vívtak, mi szervezők pedig kedvező visszajelzéseket kaptunk. Sok néző volt kíváncsi a meccsekre, így jó hangulat fogadta a pályára lépőket. Egyre több csapat érkezik a megyehatáron túlról  a 64 pályára lépő együttes pedig nevezési rekord. Nem egyszerű megszervezni egy ilyen tornát, elsősorban a támogatóinknak mondanék ezért köszöntet. Jövőre jubilál a Rotto Kupa, a 20.  évfordulót pedig szeretnénk méltóképpen megünnepelni.

Eredmények, öregfiúk: 1. Sport 36Focinet, Körmend (Farkas Zoltán, Bódis Tamás, Buti Tibor, Rudolics Norbert, Somfalvi Péter, Gulyás József, Németh József), 2. Szilaj FC (Sopron), 3. FC Sördögök (Budapest), Mámor (Szentgotthárd).   Gólkirály: Dömötör Tamás, Ács Levente (mindkettő Mámor). Legjobb játékos: Buti Tibor (Sport 36). Old boys: 1. Csöngető FC (Veszprém), 2. ÁSE-VET (Szentendre), 3. Don Papa (Göd). Legharcosabb csapat: Mámor Old Boys (Szentgotthárd).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!