Hírek

2012.07.13. 07:00

Ittasan ültek a volán mögé

Vas megye - Ittas állapotban vezető sofőrök buktak le Vas megye útjain.

Vas Népe

Egy személygépkocsi püspökmolnári vezetőjét igazoltatták csütörtökn délelőtt a rendőrök Rábahidvégen, a Vasvári Pál utcában. A férfi leheletén alkoholszag volt érezhető, ezért a helyszínen alkoholszonda alkalmazására került sor, amely pozitív értéket mutatott. A sofőrt a rendőrök további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét pedig elvették. Az ügyben a Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Csütörtökön a délelőtti órákban egy tehergépkocsi vezetőjét igazoltatták a rendőrök Vasváron. Az intézkedés során a kámi férfi leheletén alkoholszag volt érezhető, ezért a helyszínen alkoholszonda alkalmazására került sor, amely ez esetben is pozitív értéket mutatott. A sofőrt a járőrök további mintavétel céljából előállították, vezetői engedélyét pedig elvették. A férfivel szemben a rendőrség büntetőeljárást indított. - közölte Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!