Hírek

2012.07.30. 02:35

Június szépe a Bassiánában (fotókkal)

Sárvár - Marton Laura lett szépségversenyünk tizenegyedik, döntőbe jutott jelöltje. Június szépe egy hosszú hétvégét töltött el barátjával a sárvári Hotel Bassiánában. Laura a kedves fogadtatásnak köszönhetően is nagyon jól érezte magát.

Benkő Sándor

A zsűri döntése és olvasóink szavazatai alapján jutott a szépségverseny döntőjébe tizenegyedikként a celldömölki Marton Laura. A győri Révai gimnáziumban eddig kitűnően teljesítő diáklány szeptembertől a szombathelyi Bolyai gimnáziumban folytatja tanulmányait, ahol előzetes tájékozódása szerint kedvenc tantárgyát, a biológiát magasabb óraszámban oktatják. Ebből ki is derült, hogy biológusnak készül a szépség, és mivel nagyon szereti az idegen nyelveket is, és azokkal könynyűszerrel boldogul, a felsőbb szintű iskoláit Bécsben szeretni majd befejezni.

A galériáért kattintson a képre!

Hobbija a versenytánc, így sok ország kultúrájába pillanthatott már bele.

Ajándékba egy márkás napszemüveget kapott (a Fresh Optika jóvoltából) és egy Kuti Georgina szalonjába szóló kozmetikai ajándékutalványt. A szintén ajándékba kapott wellness hétvégét a sárvári Bassiana hotelben töltötte, ahol elmondása szerint nagyon kedvesen bántak vele, két napra számított, ám hosszú hétvége lett belőle, már péntektől vendégül látták a fürdővárosban. A korlátlan étel- és italfogyasztási lehetőség mellett rendkívül tetszett neki és a barátjának az udvaron lévő hatalmas medence, ami esti kivilágításban is nagyon kellemes élmény volt számukra. A 18 szobás és 2 lakosztályos hotel minden kényelemmel fel van szerelve: TV, klíma, wifi, minibár is van a szobákban. Kipróbálták a finn szaunát, és lehetőségük volt kirándulni az arborétumban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!