Hírek

2012.09.12. 15:45

Krasznai Kupán a Körmend

Körmend, Sopron - A Körmend kosárlabdacsapata pénteken és szombaton a három együttes részvételével zajló Krasznai Kupán szerepel. A második légiósjelölt, Lamar Roberson is megérkezett.

Vastag Nándor

A hagyományos soproni torna eredetileg négy csapat részvételével csütörtöktől zajlott volna, azonban az osztrák Güssing lemondta a szereplést. A Körmend így pénteken (18.00) kapcsolódik be a küzdelmekbe, az NB IB nyugati-csoportjában szereplő SMAFC-NYME-vel mérkőzik meg, míg szombaton (17.00) az élvonalbeli Soproni KC-vel játszik. A piros-feketék a tornán tesztelik a két amerikai légiósjelöltjüket; a center Matt Shaw már hétfő óta a csapattal tréningezik, a 3-as és 4-es poszton bevethető Lamar Roberson kedd este érkezett meg a Rába-parti városba. Az még kérdéses, hogy az elmúlt két hónapban a válogatottal dolgozó Ferencz Csaba szerepel-e a mérkőzéseken.
- A cél csak az lehet, hogy meccsszituációban gyakoroljuk, amit eddig edzésen tettünk. A két légiósunk is játszani fog, de mivel a héten érkeztek, ezért még időt vesz igénybe, hogy megtanulják a feladatokat. Ferencz Csabival kapcsolatban úgy gondoltam, hogy ne játsszon a tornán, hanem inkább pihenjen. De az Eb-selejtezőben alig kapott lehetőséget, ezért még megbeszéljük, mi lesz a megoldás - mondta a körmendiek vezetőedzője, Hencsey Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!