Hírek

2012.09.10. 06:29

Labdarúgó NB III - Hazai pályán bukott a Sárvár, a Répcelak

Vas megye - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoport 4. játéknapján a hazai pályán játszó három vasi csapat közül csak a Körmend diadalmaskodott.

Tóth Gábor

Körmendi FC-Hévíz SK 2-1 (0-1). 
Körmend, 100 néző, vezette: Erdős.

Körmend: Hajgató - Nagy, Csenterics, Varga, Takács M. - Sipos (Jakab), MAKAI, Németh, Horváth (Balikó), SZALAI (Esztergályos) - NIKSZ. Edző: ifj. Molnár Károly.
 
A hazai csapat 0-1-ről fordítva, nagyot küzdve, megérdemelten tartotta otthon a három pontot. Dicséret illeti mindkét csapatot, a játékvezetőket, ugyanis a nagy melegben egymással és a pályával is becsülettel megküzdöttek. 
G.: Szalai 2 (47., 70.), ill. Borsos (38.).
Molnár Károly:  - Ha nehezen is, de bedaráltuk. Szép volt fiúk!



Sárvár FC-Balatonfüredi FC 0-1 (0-0). 
Sárvár, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Vizi.

Sárvár: Szakos - Fülöp, Varga, SIPOS, TOLDI (Szalai) - Nagy D., MÁTHÉ, Horváth (Tóbiás), Csákvári, Fehér - Kocsis (Csernák). Edző: Németh József.

 Az első félidőben két egyenrangú csapat csatáját láthatták a szurkolók. Szünet után is kiegyenlített volt a meccs, ám az 57. percben megszerezte a vezetést a Füred, az előnyét pedig megőrizte a végéig. A szerencsésebb csapat nyert. 
Gólszerző: Kovács G (57.).
Németh József: - A bajnokesélyes ellen nagy akarással, helyenként jól futballoztunk. Az egy pontra minimum rászolgáltunk volna.

Répcelaki SE-Andráshida SC 0-2 (0-0).  Répcelak, 200 néző, vezette: Bálintfi.

Répcelak:  Horváth G.  - Orbán, NYÍRŐ, Balassa, Pados - Varga, Balikó (Molnár) - Tamási (Ivancsics), Csordás, Dancsecs  Szántó. Játékos-edző: Balassa Péter.

 Nagy melegben futballoztak a csapatok, lassan, sok hibával játszottak, gyenge színvonalú meccset produkálva. A vendégek kapu előtt határozottabbak voltak, ennek köszönhetik a győzelmüket. 
G.: Horváth L. (63.), Gál (90.).
Balassa Péter: - Enerváltan, egysíkúan játszottunk. Három hete nem rúgtunk gólt, gól nélkül pedig nem lehet meccset nyerni. Változtatnunk kell, mert ennek nem lesz jó vége. A játékvezetőről pedig vagy jót, vagy semmit...

Eredmények: Komárom- Mosonmagyaróvár 1-4, Nagykanizsa-Csorna 1-0, Dorog -Pápa II. 2-0, Újbuda-Mór 5-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!