Hírek

2012.10.21. 17:09

Nem sok babér termett a vendégeknek

Vas megye körkép - A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a nyolc mérkőzésen öt vendégsiker született. Meglepetés, hogy a Nádasd 4-0-ra nyert a Bük otthonában.

Vas Népe

Szentgotthárd-Vasvár 3-2 (1-1)

Szentgotthárd, 200 néző, vezette: Mészáros.

Felfokozott hangulatban kezdődött a meccs, a Vasvár pedig gyorsan emberhátrányba került. A második félidőben már egyértelműen a hazaiak diktáltak, megérdemelten, biztosan  nyertek.  Gólszerzők: Kovács G. 3 (az elsőt 11-esből), ill. Robán, Varga Á.  Kiállítva: Bíró, Gyöngyösi (mindkettő Vasvár).  Jók: Kovács G., Kovács P., Horváth Gy., László, ill. Botfa B., Varga R., Varga Á.  Ifi: 6-0.

Tanakajd-Haladás VSE 1-3 (1-2)

Tanakajd, 100 néző, vezette: Szvorda.

 A helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert.  G.: Horváth D., ill. Őri, Devecseri, Gazdag.  Jók: Märcz M., Märcz G., Schmidt, ill. Őri, Devecseri, Rózsa, Szíj.  Ifi: 1-9.

Rábapaty-Kemenesmagasi  1-2 (0-0)

Rábapaty,  100 néző, vezette: Hittaller.

Színvonalas, sportszerű mérkőzésen mindkét oldalon kimaradtak a helyzetek, az utolsó percben lőtt  szabadrúgásgóllal nyert a Kemenesmagasi. G.: Barkovics, illetve Baranyai  2.  Jók: Szabó, Tar, Gosztolya, illetve  Szakali, Veszprémi, Szele, Döbröntei, Baranyai. Ifi: 2-1. 

Vasszécseny-Kőszeg 0-2 (0-2)

Vasszécseny, 140 néző, vezette: Papp.

A hazaiak két hibája  és kihagyott ziccerei sima  vereséget eredményeztek. G.: Szolyák 2.  Jók: Őri, Gugcsó, Szolyák (mind Kőszeg. Ifi: 1-3.

Uraiújfalu-Rum 4-2 (1-0)

 Uraiújfalu, 100 vezette: Király. 

Változatos mérkőzésen 2-0-ról egyenlített a vendégcsapat, a hazai gárda azonban  lelkes játékával megszerezte a három pontot. A győzelmet a hazaiak volt sportvezetőjük,  a héten elhunyt Szalai Dezső emlékének ajánlják.  G.: Sándor, Pungor, Varga G., Tóth, illetve Horváth G., Somogyi.   Jók: Illés, Gönczöl, illetve Leitgeb.  Ifi: 0-4.

Vép-Celldömölk 0-1 (0-1)

Vép, 150 néző, vezette: Varga.

A győzelmet jobban akaró Celldömölk a mérkőzés elején szerzett góllal nyert. G.: Győri.  Jók: Takács, illetve Dancs, Nagy.  Ifi: 2-2.

Jánosháza-Király SZE 1-1 (0-1) 

Jánosháza, 200 néző, vezette: Magyar.

A mérkőzés döntő hányadában a hazai csapat akarata érvényesült, de a szervezetten játszó Király SZE  megérdemelte az egy pontot. G.: Vágusz, illetve  Németh P.  Németh Z., Tóth L., Vad, Babics, illetve Nagy G., Kovács, Kiss T., Horváth P., Sásdi.  Ifi: 0-1.

Bük-Nádasd 0-4 (0-2)

 Bük, 100 néző, vezette: Pintér.

Napsütéses időben, jó játékvezetés mellett már az 5. percben 2-0-ra vezetett a Nádasd  ezzel eldőlt a mérkőzés. Az eredmény a hazaiakra nézve hízelgő. G.: Pesti 2., Jóna, Zsoldos.  Jók: Pesti, Csenterics, Azanger, Horváth, Károlyi, Csillag. Ifi: 0-0.

Szerzők: Tóth Gábor, Pum András

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!