Hírek

2012.10.09. 22:10

Programok, rendezvények Vas megyében szerdán

Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

Vas Népe

RENDEZVÉNYEK

Szombathely. Cafe Frei (Uránia udvar): szerdán 17 órakor kezdődik a Színház-Szerda Blogról blogra sorozatának rendezvénye. Aki kérdez: Szerémi Zoltán, aki válaszol: Nagy Cili.

Brenner János Általános Iskola és Kollégium díszterme: szerdán 9.30 órától dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos tart előadást felsősöknek Új évezred, régi-új szerek címmel.

Agora–Gyermekek Háza: 19-éig Matéria címmel népi kézműves sorozatot rendeznek 2–8. osztályosok részére a régmúltban gyökerező mesterségekről, az évszázadok óta használatos természetes anyagokról, kézműves fortélyokról.

SZÍNHÁZ

Szombathely. Weöres Sándor Színház, színházterem: a Játék a kastélyban című előadást láthatják szerdán 19 órától a Gózon Gyula-bérletesek. Márkus-terem: a Szigorúan ellenőrzött vonatok című darabot nézhetik meg szerdán 19 órától a Turay Ida-bérletesek.

KIÁLLÍTÁS

Szombathely. Vitalitas Galéria: Egri Balázs okleveles építészmérnök kiállítása október 31-éig, hétköznapokon 13.30–17.30 óráig tekinthető meg. Oladi ÁMK Savaria Ifjúsági Centrum: Kovács Imre László festő kiállítása október 14-éig, naponta 10–18 óráig látható. Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium, Puskás Galéria (Petőfi u. 1.): Füle Ernő Nézőpont című fotókiállítása látható november 9-éig, hétköznapokon 8–20 óráig. Váci Mihály Általános Iskola és AMI: Noszály Krisztián, az iskola volt diákjának tárlata látható munkaidőben.

Celldömölk, Ság hegy. Sághegyi Múzeum: szerdától vasárnapig, naponta 9.30– 15.30-ig látogatható.

Magyarszombatfa. Őrségi Vadászati Kiállítás: keddtől vasárnapig 10–17 óráig várja az érdeklődőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!