Hírek

2012.12.04. 17:13

Gálaműsorral zárják az évet a mazsorettek Sárváron

Sárvár - Gálaműsort ad december 8-án, szombaton a Sárvár Városi Mazsorett Együttes. A Tinódi gimnázium tornacsarnokában 17 órakor kezdődő műsorban valamennyi korosztály színpadra lép.

"Ha táncunkat nézed, szívünk hangjait hallod." Ezt az idézetet választották szombati évzáró gálaműsoruk mottójául a sárvári mazsorettek, egészen biztosan nem véletlenül. Az alakulásának huszadik jubileumát ünneplő, nívódíjas együttes művészeti vezetője, Csikós Györgyné ezúttal is izgalmas, sokszínű műsort ígér. És bár mint mindig a megszokott mazsorett műfajok mellett most is készülnek meglepetés-produkciókkal, annyit azért megtudhattunk, hogy a műsorban valamennyi korosztály tagjai megvillanthatják tudásukat.

Sárvár Városi Mazsorett Együttes. Fotó: Benkő Sándor

A Tinódi gimnázium tornacsarnokában szombaton 17 órakor kezdődő műsorban a felnőttifjúsági, valamint a Kristály csoport (vezetőjük Csikós Györgyné) mellett a gyermek és a mini csoport (vezetőjük Csorba-Pálla Zsanett) tagjai is fellépnek, de a Krajczár Zsanett irányításával dolgozó Táncoló talpak csoport produkcióját is láthatja majd a közönség.

Az önkormányzat és helyi cégek, vállalkozók támogatásával megvalósuló gálán közreműködik a Kanona Band, és Sebestyén Zsolt táncoktató nevét sem lenne illendő kihagyni a beharangozóból.

A gálára a belépés ingyenes, a mazsorett együttes alapítványa azonban elfogadja és megköszöni a szíves adományokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!