Hírek

2012.12.01. 08:18

Közlekedési balesetek Vas megyében

Vas megye - Két kerékpáros baleset is történt pénteken Vas megyében, az egyik Szombathelyen, a másik Szentgotthárdon - tudtuk meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Egy férfi kerékpárral közlekedett péntek délelőtt Szombathelyen, a Demeter utca felől a várost elkerülő 87-es számú főút irányába, amikor haladása során a kijelölt gyalogátkelőhelyről ráhajtotta a főútra és ütközött az ott, szabályosan közlekedő Skoda típusú személyautóval. A kerékpáros a baleset során megsérült. Az ügyben a rendőrség eljárást indított.

Egy helyi férfi péntek délután, személygépkocsival közlekedett Szentgotthárd belterületén, amikor elsodort egy, a Széll Kálmán térnél lévő kerékpársávon közlekedő biciklis nőt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából a járőrök előállították, vezetői engedélyét pedig elvették. Az ügyben a rendőrség eljárást indított.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!