Hírek

2013.01.16. 12:18

Fegyveres rablás Kőszegen

Fegyverrel fenyegetőzve raboltak ki egy kőszegi presszót.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat rablás bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2013. január 02-án 20.00 óra és 20.16 óra közötti időben bementek Kőszegen, a Lékai utcai pavilonsoron található „Gyöngy” presszóba és az ott dolgozó eladót, feltehetően fegyverrel fenyegetve, a bevétel átadására szólították fel. Az alkalmazott azonban ennek nem tett eleget, ezért az elkövetők elmenekültek.

 

 

 

 

 

 

A bűncselekmény elkövetésekor a két személy az arcát maszkkal takarta el, fejükön kapucnit viseltek. Mindketten vékony, átlagos testalkatúak és 170-175 cm magasak voltak. A rabláshoz használt eszköz kis méretű és sötét színű volt. A nyomozás eddigi adatai szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a presszóban a rablást megelőzően az utolsó vásárló, korábban szemtanúként keresett férfi az elkövetők egyike lehet, ezért a nyomozás érdekében a rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik a mellékelt képen, illetve videofelvételen látható személyt felismerik!

 

 

 

 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság számít továbbá azok jelentkezésére is, akik a személyleírás, illetve egyéb adatok alapján bármilyen információval rendelkeznek a keresett személyekkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban. Jelentkezni munkaidőben a 06/94/521-102-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 107-es segélyhívó-számon lehet.

 

!


Nagyobb térképre váltás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!