Hírek

2013.01.17. 14:13

Programok Vas megyében pénteken (01.18.)

Vas megye - Unatkozik? Kimozdulna otthonról, de nem tudja, hová? Nézze meg programajánlónkat! Ne üljön otthon!

KONCERT

Sárvár

Nádasdy múzeum díszterme: pénteken 18 órától a Váczi Dániel Kvintet ad koncertet.

RENDEZVÉNY

Szombathely

Agora–Művelődési és Sportház: péntek délután öt órakor a Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Savaria Szakképző Iskolája rendezi szalagavató bálját.

Agora–Gyermekek Háza: február 1-jéig Farsangoló címmel tartanak foglalkozásokat óvodásoknak és kisiskolásoknak, ahol állati cuccokat, bohókás kellékeket, királyi díszeket készíthetnek a gyerekek.

SZÍNHÁZ

Szombathely

Weöres Sándor Színház, színházterem: a Kabaré című előadás pénteken 19 órakor kezdődik.

KIÁLLÍTÁS

Szombathely

Savaria Múzeum nyitva: kedd–szombat 9–17 óráig.

Smidt Múzeum: kedd–vasárnap 10–17 óráig.

Szombathelyi Képtár: zárva.

Agora– Gyermekek Háza: „Repüléstörténet maketteken” – állandó kiállítás Nyilasi László hagyatéki anyagából; az Ovis tárlaton 26-áig a Benczúr Gyula Óvoda óvodásainak alkotásai láthatók.

Ferences templom: Egyházi évfordulók és események, havonta változó anyag látható a templom nyitvatartási idejében.

Kőszeg

Hotel Írottkő aulája: pénteken 17 órakor nyílik kiállítás a Kőszegi Csók István Művészkör rendezésében. A kör tagja, Rajcziné Ale Andrea „René” és vendége, Horváth Anna „Úton” című festmény és grafikakiállítása február 2- áig várja az érdeklődőket.

Hegyfalu

Képeslap Múzeum, hétfőtől vasárnapig 8–18 óra között: Szil és térsége, valamint Nemesbőd, Csönge, Csénye települések és környékük láthatók képeslapokon.

Répcelak

Répce Galéria: Zsennyei emlékek címmel Szabó Amália gyűjteményéből látható válogatás.

Sárvár

Nádasdy Ferenc Múzeum: kedd–vasárnap 9–17 óráig nyitva. Megtekinthető tárlatok: Nádasdy hősgaléria; Kegyelmed szerelmes urát az Úristen ez világból kivette; Kossuth Lajos pénzei – vitrinkiállítás. Nádasdy-vár, Galeria Arcis: Kőszegi Anna Mária textilművész kiállítása január 31-éig, hétköznapokon 10–17 óráig, szombatonként 9–13 óráig látogatható. Nádasdy- vár bástyája: Németh Mihály szobrász „Elmentettem” című kiállítása látható.

Körmend

Batthyány-kastély, Városi Kiállítóterem: Kamper Lajos grafikusművész tárlata várja az érdeklődőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!