Hírek

2013.02.12. 11:07

Márk Angelika szépségversenyen vesz részt

Szombathely - Szépségversenyre készül Vas megye királynője, Márk Angelika. Indul a Miss Alpok-Adria Szépségverseny döntőjében.

Bajdó Bettina

Márk Angelikát választotta szépségversenyünk döntőjében a zsűri Vas megye és egyben a Vas Népe szépének. A királynő hamarosan újabb megmérettetésre készül, indul ugyanis a Miss Alpok-Adria Szépségversenyen.

A nagy hagyományokkal bíró verseny 1988-ban kezdődött, amikor megkoronázták az első Alpok-Adria szépségkirálynőt. Ma már kilenc ország (Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország, és San Marino) szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért.

Hazánk a kezdeti években csupán néhány viszonylag szűk körből kiválasztott versenyzővel képviseltette magát a Miss Alpok Adria fináléjában, ma már  sok lány verseng a hazai címért. Ebben a mezőnyben méreti meg magát március 2-án a Miskolci Egyetemen Márk Angelika is.

A műsor hat órakor kezdődik, a lányok farmerban és megyéjüket népszerűsítő pólóban lépnek a zsűri és a közönség elé. Majd felvonulnak bikiniben és díszmagyarban is.

A zsűriben helyet foglal többek között Dukai Regina és Debreczeni Zita is. Sztárvendégként pedig fellép Bereczki Zoltán és Vastag Csaba.

Még egy lány bejuthat megyénkből a döntőbe: a Facebookon elindul hamarosan egy szavazás, melyen Vörös Adrienn, szépségversenyünk harmadik helyezettje is részt vesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!