Hírek

2013.04.08. 15:40

Megyekártya - Tankoljon olcsóbban!

Az árak ismeretében igazán jó hír, hogy a Vas Megye Kártyával a megye hét benzinkútján nyolc forinttal kevesebbet kell fizetnünk az üzemanyagért.

Nagy Ildikó

SZOMBATHELY - Mielőtt a megyekártya előnyeit firtatjuk, mindenképpen érdemes egy kicsit számolnunk. Tizenötezer kilométer éves futással és hét literes fogyasztással ugyanis 8 ezer 400 forintot takaríthatunk meg az üzemanyagáron. És ez az összeg csak az üzemanyag árára vonatkozik - a Vas Megye Kártya felmutatása esetén ugyanis még számos termékhez és szolgáltatáshoz kedvezményes áron juthatunk hozzá.

A megyében hét Agip-benzinkútnál (lásd a cikk alján keretes írásunkat) érdemes felmutatni a Vas Megye Kártyát. Az Agip benzinkutak mindegyikénél nyolc forinttal kevesebbet kell fizetni az üzemanyag literjéért. További jó hír, hogy a benzinkutakhoz tartozó shopokban 10 százalék kedvezmény jár a Vas Megye Kártyát felmutató vásárlóknak. Így akár kávét, csokoládét vagy más úti elemózsiát is az eredeti árnál olcsóbban vásárolhatják meg a Vas Népe előfizetéssel rendelkező autósok.

Németh András, a Viktória úti Agip töltőállomás kútkezelője. (Fotó: Benkő Sándor)

A kártya előnyeivel Gráczer György, a SZOVA - Trend Optika Kosárlabda Club ügyvezetője is tisztában van, aki autójával éppen ottjártunkkor gördült be a Viktória úti Agip-kúthoz. Vas Népe előfizetőként - és Vas Megye Kártya tulajdonosként - neki is jár a kedvezmény, és mint elmondta, ezentúl magánál tartja a kártyát, és él a lehetőséggel.

- Sokat autózom, főleg a megyében, naponta húsz-huszonöt kilométert biztosan megteszek. Rendszeresen járunk rokonokhoz, barátokhoz, és bizony egyáltalán nem mindegy, hogy mennyiért tankolunk - mondta a szombathelyi Varga Balázs, aki kifejezetten örül annak, hogy az Agip-kutaknál nem csak az üzemanyag kerül literenként nyolc forinttal kevesebbe, de a shopban kapható termékeket is 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatja meg.

A szintén szombathelyi Szalay Lászlóval is a Viktória úti benzinkúton találkoztunk.

- Szerszámokkal kereskedek, sokat autózok, főleg a megyében, számomra az autó munkaeszköz. Vas Népe előfizetőként én is megkaptam a Vas Megye Kártyát, és számomra is jó hír, hogy a kártyával olcsóbban tankolhatok. A mai üzemanyagárak mellett minden forint számít - jegyezte meg a férfi, aki egy gyors fejszámolás után azt is elárulta, hogy havonta körülbelül 40 ezer forintot költ benzinre.

ZSÉDENY - A munkám miatt sokat autózok, mindennap járom a megyét. Azelőtt is figyeltem az üzemanyagárakat, mert értelemszerűen próbáltam minél kedvezőbb áron tankolni - mondta el a sárvári Nagy Lajos, akivel a zsédenyi benzinkúton találkoztunk. - Most, hogy Vas Népe előfizetőként megkaptam a megyekártyát, és megtudtam, hogy hét Vas megyei Agip-kúton literenként nyolc forint kedvezmény jár az üzemanyagra, igyekszem úgy tervezni a tankolásokat, hogy a kedvezményt nyújtó kutakat ejtsem útba - teszi hozzá az autós.

Márkus József, a zsédenyi Agip benzinkút kútkezelője. A  84. számú út mentén lévő benzinkutat is kedvelik a Vas Népe előfizetői (Fotó: Benkő Sándor)

- A vásárlók alig bírták kivárni az áprilist, már március végén kérdezgették, hogy mikortól használhatják a Vas Megye Kártyát. Nem is csoda, hiszen mindenki igyekszik spórolni, literenként nyolc forint kedvezmény pedig sokat számít, főleg a manapság, amikor az emberek egy része két-háromezer forintért tankol - mondja Márkus József, a 84. számú főút mentén található zsédenyi Agip töltőállomás kútkezelője. Majd azt is megemlíti, hogy a megyekártyának köszönhetően érezhetően fellendült a főút melletti benzinkút forgalma.

- A zsédenyiek is itt tankolnak, de sokan jönnek a környező településekről: Hegyfaluról, Szelestéről, Pósfáról, Tompaládonyból és Vasegerszegről - teszi hozzá Márkus József.

- Jó tudni, hogy tankolásnál is hasznát vehetem majd a Vas Megye Kártyának. Ezentúl figyelni fogok arra, hogy ott tankoljak, ahol olcsóbban vehetem meg az üzemanyagot - jegyezte meg vasszécsenyi előfizetőnk, Pungor Judit, aki mindennap autóval jár szombathelyi munkahelyére, ezért is örül a kedvezménnyel kapcsolatos hírnek.

 

Olvasóink figyelmébe ajánljuk partnereinket:

Agip, Bögöte, 8-as főút

Agip, Duka,  8 sz. főút - 111,5. km

Agip, Rábafüzes, 8 sz. főút

Agip, Sajtoskál, 84 sz. főút - 83. km

Agip, Szombathely, Márkus Emília utca

Agip, Szombathely,  Viktória út 1.

Agip, Zsédeny, 84 sz. főút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!